مردان در خراسان رضوی، ۴.۷ درصد باسوادتر از زنان هستند | نرخ باسوادی در استان به ۹۸.۷ درصد رسید تغییرات دفترچه‌ انتخاب رشته‌ کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد + مشاهده (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) جراحی کوتاه کردن قد، عمل زیبایی عجیب زنان در استانبول ! نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است برگزاری جشن عاطفه‌ها برای رفع نیاز دانش‌آموزان + شرایط مشارکت در طرح درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور
سرخط خبرها

افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۳۰۰
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم
استاندار خراسان رضوی گفت: براساس آخرین گزارش‌های موجود از ۷۲۵ مدرسه‌ای که قرار شد طبق چشم‌انداز نهضت توسعه در استان ساخته شود، بیش از ۲۷۳ پروژه در قالب ۱۳۲۶ کلاس درس تا پایان شهریور و پیش از آغاز سال تحصیلی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی که صبح امروز (جمعه، ۳ مرداد ۱۴۰۴) با محوریت عدالت آموزشی در استان و به میزبانی مجتمع تربیتی‌آموزشی حضرت مهدی(عج) برگزار شد، اظهار کرد: من تأکید دارم که کوچک‌ترین مشکلی در مسیر خیرین مدرسه‌ساز و تشکل‌های اداره‌کننده مدارس نباید ایجاد بشود. به هر میزان که بتوان چه اینجا و چه هر نقطه دیگر از این استان، مدرسه ساخت، هم به‌نفع مردم است و هم دولت. به همین دلیل، هیچ مانع و چالشی نباید در مسیر مدیران این مدارس باشد.

وی افزود: براساس آخرین گزارش‌های موجود از ۷۲۵ مدرسه‌ای که قرار شد طبق چشم‌انداز نهضت توسعه در استان ساخته شود، بیش از ۲۷۳ پروژه در قالب ۱۳۲۶ کلاس درس تا پایان شهریور و پیش از آغاز سال تحصیلی به بهره‌برداری خواهد رسید. من تأکید دارم که این شمار به ۳۶۵ مدرسه برسد. تسهیلات آن هم دراختیار قرار خواهد گرفت تا در نهایت، بتوانیم بگوییم از ابتدای امسال که پروژه رسماً آغاز شد، تا پایان شهریورماه، نیمی از این پروژه‌ها تکمیل شده که یعنی هر یک روز، دو مدرسه در استان ساخته شده است.

ستاد آموزش و پرورش شهرستان‌ها تشکیل شود

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از همین الان باید مصوب شود که ستاد ویژه برای افتتاح این مدارس تشکیل شود. این ستاد مسئولیت دارد هفته‌ای دو جلسه برگزار کند تا همه مقدمات و نیاز‌های موجود برطرف شود. علاوه بر این، همین جمعه‌های اول هر ماه که شورای آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود، شورا‌های ۳۴ شهرستان نیز هم‌زمان از ۶ تا ۸ صبح برگزار شوند و ما ارتباط زنده آنلاین داشته باشیم.

وی ادامه داد: از آغاز سال تحصیلی جدید، باید شنبه‌های اول هر ماه هرکدام از اعضای شورای آموزش‌وپرورش در یک کلاس درس در یک مدرسه حاضر شوند و دو ساعت برای بچه‌ها صحبت کنند. من از تجربیات اقتصادی‌ام می‌گویم، یک نفر دیگر درباره مسائل تربیتی بگوید و هرکس در هر حوزه که می‌تواند. این‌ها قطعاً مقدمه ارتقای کیفیت آموزش خواهد شد و همه ما را از سطوح مدیریتی می‌برد در سطح کلاس‌های درس و این ارتباط، زمینه‌ساز خیرات فراوان خواهد بود.

نهضت مدرسه‌سازی، باید مردمی باشد

مظفری با تأکید بر ضرورت مردمی‌سازی نظام آموزش‌وپرورش گفت: طبق قانون، مدارس دولتی واجد شرایط با درخواست شورای مدرسه و موافقت شورای آموزش‌وپرورش شهرستان یا منطقه می‌توانند به‌صورت هیئت‌امنایی اداره شوند. ما شمار زیادی بازنشسته آموزش‌وپرورش در استان داریم که خواهان همکاری در نظام تعلیم و تربیت هستند. نمی‌گویم هر روز، ولی حداقل شرایطی فراهم شود که این‌ها همگی عضو هیئت‌های امنای ۵ تا ۷ نفره مدارس نوساز استان باشند. 

وی بیان کرد: این ظرفیت جامعه فرهنگیان نباید بدون استفاده رها شود. این‌ها مفاخر استان ما هستند که عمر خود را صرف آموزش و تربیت نسل آینده‌ساز این استان کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->